Zarađuje milione, a deca mu žive u mraku!

Lukas Ernandez, fudbaler Pariz Sen Žermena, godišnje zarađuje oko 19 miliona. Ali to nije dovoljno da pomogne bivšoj ženi i deci.

Ernandez ima dvoje dece sa bivšom suprugom Amelijom Ljorente. U centar pažnje šire javnosti dospeli su u aprliu 2023. godine. Tada je bivša supruga reprezentativca Francuske javno prozvala Lukasa za preljubu.

 

Kad su se konačno razišli ona je na društvenim mrežama poslala poruku Ernandezu.
„Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš“, poručila je tada Ljoreneteova Ernandezu.

Amelija je, godinu dana nakon definitivnog razlaza javno optužila fudbalera da ne plaća račune za struju i da zbog toga njegova deca večeraju u mraku.
„Lukase, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje dece. Već smo imali večeru sa svećama“, poručila je ona.

Vezu Lukasa i Amelije obeležili su brojni skandali. Pre šest godina fudbaler je pretukao suprugu. Ni Amelija mu nije ostala dužna, uzvratila je. Oboje su dobili krivičnu prijavu. On je tada dobio zabranu prilaska. Lukas i Amelija su se ipak brzo pomirili.

Lucas Hernandez ili Ernandez našao se u centru ljubavnog skandala nakon što se njegova supruga javno oglasila na Instagramu i svima otkrila da on ima ljubavnicu. Njegova suprugaLucas Hernandez ili Ernandez  je otkrila ime ljubavnice tada igrača Bayerna, a zatim im je oboma poslala jasnu poruku.