Zašto je Brena odbila da pomogne Đokovićima?

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, više puta je pričao o tome kako mu Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović nisu hteli pomoći u finansiranju karijere Novaka. Tad im je pomoć bila najpotrebnija.

Lepa Brena i Boba Živojinović godinama su na meti loših komentara jer nisu pomogli Novaku Đokoviću kada mu je to bilo najpotrebnije.

Lepa Brena priznala da ju je Srđan Đoković pre skoro 20 godina zamolio da finansijski pomogne Novaku što je ona odbila.
Znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio, rekla je Brena.

Brena bi sad bila bogatija za 20 miliona evra da je drugačije postupila.
Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vreme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom o Novaku. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, to je bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam je bila ogromna pomoć u to vreme– pričao je Srđan.

Filip Cepter je posle toga pozove Bobu, a Boba mu je odgovorio:
“Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju”.

Ovo je Srđanu ispričao Filip Cepter, a prisutan je bio i Nikola Pilić.

Brena i Boba su molbu za pozajmicu odbili uz obrazloženje da nemaju poverenje, da je Nole bolestan, a Srđan nemoguć za saradnju.

Porodice Živojinović i Đoković zbog toga godinama nisu bile u dobrim odnosima, ali Aleksandra Prijović uspela je da smanji tenziju i po svemu sudeći pomiri bar neke od njih.

Jedan deo porodice Đoković podržao je Priju u njenom najbitnijem poslovom projektu, a to je koncert u Areni. Dijana Đoković, kao i Novakov mlađi brat Đorđe sa suprugom Saškom došli su na koncert, baš kada je Brena bila specijalni gost, dok je Jelena Đoković javno čestitala Aleksandri.