Borjan odlazi posle šest godina! Bahar precrtao Borjana!

Prvi potez Izraelca Baraka Bahara, novog trenera Crvene zvezde, je „sklanjanje Milana Borjana“ sa gola. Milan Borjan više neće braniti za Crvenu zvezdu. Bakar je svoju odluku saopšio Borjanu telefonom.

Borjan je u Zvezdu došao 2017. godine. Od tog trenutka traje dominacija na domaćoj sceni Crvene zvezde. Milan je osvojio 6 titula prvaka i tri duple krune. U tom periodu Zvezda je dva puta igrala Ligu šampiona, četiri puta Ligu Evrope, a uspela je i tri puta da dočeka proleće u Evropi.

Doprinos Borjana uspesima Zvezde je ogroman. Ovih dana pričalo se da bi Milan Borjan trebalo da bude imenovan u Zvezdinu zvezdu. Odigrao je čak 275 utakmica i bio strelac jednog gola.

Borjan se sa suprugom i sinom nalazi na kraćem odmoru u Parizu, pred nove reprezentativne obaveze u Kanadi. Ugovor sa Crvenom zvezdom ga veže još čak tri sezone. Borjan se još nije oglasio. Očekuje se da se izjasni da li ide ili će pristati da bude rezerva.

Crvena zvezda inače u timu ima još Zorana Popovića, Nikolu Vasiljevića i mladog Jovana Miladinovića. Priča se da je Zvezda već našla zamenu za Borjana. Reč je o Vladanu Kovačeviću iz redova poljskog šampiona Rakova.

Barak Bahar je rešen da iz korena promeni tim. Ko je sledeći?

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije