Tužna ispovest engleskog fudbalera. Zlostavljan sa šest godina.

Engleski vezista Dele Ali koji je ne tako davno vredeo i 100.000.000 evra je pre vremena vraćen sa pozajmice u Bešiktašu. Razlog očajne partije, i visok nivo neprofesionalnosti. Jedno vreme u Bešiktašu nisu uopšte znali gde se nalazi.

Tokom razgovora sa Gerijem Nevilom u emisiji „The Overlap“poznati engleski fudbaler Dele Alli je nakon godina ćutanja otkrio šokantne detalje o svom detinjstvu. Tokom detinjstva je često zlostavljan pre nego što je sa 12 godine usvojen. Priznao je da je često bio zlostavljan od strane prijateljice njegove majke, koja se u tom periodu borila sa alkoholizmom.

Kad sam imao šest godina zlostavljala me mamina prijateljica jer je moja mama bila alkoholičarka. To se dogodilo kad sam imao šest godina– priznao je Ali.
Sa sedam godina sam počeo da pušim, a onda sam s osam počeo i da prodajem drogu – nastavio je Ali.
Postao sam zavistan od tableta za spavanje, to je problem koji ljudi ne mogu ni da shvate kakav je, istakao je on.

Bračna zajednica njegovih roditelja nije dugo potrajala i nakon svega tri godine je došlo do razvoda, nakon kojeg je najviše ispaštao Ali.
Ali kaže da se oseća izdanim od strane svojih bioloških roditelja i da ga ne zanima veza ni sa jednim od njih.

Kada sam se vratio iz Turske (pozajmica iz Evertona u Bešiktaš), saznao sam da mi je potrebna operacija. Psihički sam bio u lošem stanju. Odlučio sam da odem u čuvenu ustanovu za rehabilitaciju koja se bavi zavisnošću i mentalnim zdravljem i traumom. Osećao sam da je vreme za mene“, priznao je Dele Ali.
Proces odvikavanja je u toku…

Dvadesetosomogišnji fudbaler kome su predviđali da bi mogao da bude jedan od najboljih igrača Premijer lige, nastavio je slobodan pad. Jasno je da će morati da promeni neke loše navike kako ne bi dotakao samo dno.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije