Bivša direktorka marketinga FK Partizan, a sada supruga Milana Borjana.

Snežana Borjan dobro je poznata domaćoj javnosti. Ona je žena bivšeg golmana Crvene zvezde, a sada Slovana iz Bratisleve, Milana Borjana. Snežena je bila poznata i pre nego se udala za Milana. Bila je direktorka marketinga u Fudbalskom klubu Partizan.

Borjanova lepša polovina je aktivna u javnom životu, ali i na društvenim mrežama. Na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke utakmica, ali i detalje iz privatnog života.
Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo“ napisala je Snežana.

Ovo je Snežana pisala kad je predlagala da Milana proglase Zvezdinom zvezdom, priznanjem rezervisanim za najveće legende u istoriji kluba. I umesto titule Zvezdina zvezda Milan je dolaskom novog trenera dobio šut kartu iz Zvezde.

Objasnila je kako izgleda jedan njen dan.
–Na prvom mestu sam majka i vodim računa o obavezama i potrebama deteta i u tome se ne razlikujem od ostalih majki. Naš sin prvi deo dana provodi u vrtiću, a ja za to vreme završavam sve obaveze bilo da se radi o vođenju domaćinstva, nabavci, kuvanju ili o poslovnim obavezama. Trudim se da sve završim do 15 časova, kada se Filip vraća kući i kada se u potpunosti posvećujem njemu. Kako je deo mog poslovnog angažmana vezan za Zlatibor, gde vodim ugostiteljski objekat, često sam na putu. Ponosna sam na novi izgled objekta koji smo nazvali „Zlatiborski Monument“ i radujem se prvim pozitivnim utiscima gostiju. Dali smo sve od sebe da im šetnja do ovog divnog mesta ostane u još boljem sećanju. Pored toga, dugo sam bila zaokupljena izgradnjom luksuznog kompleksa od četiri kuće „Pine Hills“ takođe na Zlatiboru, i trenutno sam zaokupirana njihovom prodajom. Eto, vraćamo se na sam početak i razbijamo predrasude o suprugama fudbalera: ja sam zapravo žena preduzetnica, supruga i majka.

Snežana je rođena 1982. godine u Užicu.