Fudbaler, reprezentativac godinama muva Staniju Dobrojević. (Video)

Starleta Stanija Dobrojević je u emisiji „Ami G Show“ imala zadatak da izabere najatraktivnijeg sportistu. Izabrala je penzionisanog fudbalskog asa Zlatana Ibrahimovića. Tokom emisije je otkrila javnosti i koji reprezentativac naše zemlje joj je dugogodišnji udvarač.

Na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za susrete reprezentacije protiv Mađarske i Crne Gore nalazi se i fudbaler Sasuola Uroš Račić.
A.. to mi je dežurni udvarač godinama! To je onaj što sam rekla uvek mi se udvara na „WhatsApp -u“ i uključi onaj tajmer da se brišu poruke, pa sam pitala čiji je taj mali!? Ipak biram Luku Jovića“ – poručila je Stanija, najpoznatija starleta u regionu.

Uroš Račić, bivši fudbaler Crvene zveude, bio je u vezi sa influenserkom Emom Radujko. Ema dugo nije želela da govori na ovu temu. Krajem leta je ipak ispričala da su bili u kratkoj vezi, da su se upoznali preko zajedničkog prijatelja i da su se razišli bez teških reči i bez svađe.

U konkurenciji Duška Tošića i Luke Jovića, Stanija je izabrala Luku jer je jedanput birala Duška posle čega ju je Karleuša blokirala na društvenim mrežama.

Jedini fudbaler za kojeg Stanija priznaje da je bila u vezi sa njim je Gojko Kačar. On je pobedio u konkurenciji sa Lukom Jovićem.

Kačara i Novaka Đokovića je „prešišao“ NBA as Nikola Jokić, koji nije imao šanse protiv proslavljenog Šveđanina bosanskog porekla, Zlatana  Ibrahimovića.

Rijaliti učesnica i starleta je otkila da je za nju popularni Ibra zver. On joj je motivacija pred treninge. U finalu izbora našli su se Dušan Vlahović i Zlatan Ibrahimović Ibra. Pobedio je popularni Ibra.

– Vlahović? Jao, pilence malo! Jao! Dobro on je mlad, neka ga neko drugi hvali, Zlatan je za mene pobednik – poručila je Stanija Dobrojević.