Nastavljen rat supružnika! Jelena uzvratila na Duškove optužbe!

Sve je počelo 2007. godine. Duško Tošić je bio mladi i perspektivni fudbaler na početku karijere. Postere Jelene Karleuše lepio je po zidovima svoje sobe. Dobio je priliku da upozna ženu koju je obožavao.

Sve od te 2007. godine do danas oni su glavna tema žute štampe. Za njih su vezane mnoge afere, ali oni su i danas u braku. Dokle svi se pitaju.

Nekadašnji fudbaler Duško Tošić i pevačica Jelena Karleuša ponovo su tema u medijima. Formalno njihov brak nije okončan, ali oboje tvrde da žele da se to dogodi što pre. Pre nekoliko dana otvorena je nova Pandorina kutija optužbi. Sve je počelo kad je do medija dospela prepiska bivšeg igrača fudbalske reprezentacije Srbije s hrvatskom pevačicom Severinom. Iz prepiskeda se zaključiti da Severina nije delovala zainteresovano za poznanstvo sa suprugom svoje koleginice.

Godinama unazad Jelena je govorila o svom braku i odnosu sa Duškom. Duško je sve ove godine ćutao i za medije nije iznosio ništa u vezi sa svojim brakom i odnosom sa Jelenom. Ovih dana je Duško je prvi put progovorio za Kurir. Izjavio je da sa suprugom neuspešno „pokušava da se dogovori oko sporazumnog razvoda braka“. Posle ovog obraćanja Duška, Karleuša je objavila svoju prepisku s Tošićevim advokatom u kojoj se vidi da ona inicira razgovor o razvodu.

Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno-bila je Duškova reakcija na Instagramu.

Duško je rekao da će nakon višegodišnje tišine, progovoriti o svom braku s pevačicom.

Pošto vidim mnogo laži sa druge strane… Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time – rekao je Tošić.

Iz onog što možemo pročitati ovih dana i Duško i Jelena žele da se brak okonča što pre. Razlog zašto ovo traje ovako dugo je zato što Duško želi da se raziđu sporazumno dogovorom, dok Jelena želi da sud donese odluku posle tužbe.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije