Preminuo poznati golfer! Imao je samo 30 godina.

Grejson Marej, američki golf igrač iznenada je preminuo u 30. godini. Marej je tri puta zaredom bio juniorski prvak sveta od 2006. do 2008. godine. Pre desetak dana povukao se sa turnira, a u petak je odustao od takmičenja.

Prvi čovek PGA ,Džej Morahan objavio je užasnu vest.

Užasnuti smo, slama nam se srce što moramo da objavimo da je preminuo Grejson Marej. Nemam reči. PGA je porodica i kada izgubite člana porodice nikada više niste isti. Mi žalimo Grejsona i molimo se za utehu njegovih voljenih – naveo je Džej Morahan.

Grejson Marej je 2017. godine otkrio da ima problema sa mentalnim zdravljem. Od 2021. godine borio se i sa alkoholizmom.

Moji roditelji su prošli kroz pakao jer se sa mnom šest godina bore oko istih mentalnih stvari. Meni nije lako, a ljudi koji su oko mene i vole me ne žele da me vide neraspoloženog. To je moja najveća podrškla. Nekoliko prijatelja je imalo slične probleme i oni su mi jako bitni u ovom momentima – govorio je Marej.

Marej je od juniorskih dana bio veliki talenat. Počeo je profesionalno da igra u PGA, najjačoj organizaciji sa 22 godine u sezoni 2016717 i prvu titulu je uzeo 2017. Drugu titulu je uzeo na Soni openu na Havajima, a tada je bio 46. na svetu.

Kada je uzeo tu titulu Marej je priznao da se muči sa mentalnim zdravljem.

Uzrok smrti još nije objavljen

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije