Bila je najlepša žena Juge. Suprug joj od života napravio pakao.

Davne 1988. godine, Splićanka Suzana Žunić je proglašena za najlepšu damu tadašnje Jugoslavije. Suzana se uporedo sa manekenstvom bavila i rukometom.

Suzana je imala samo 17 godina. Uspela je da pomuti razum mnogim muškarcima svojom nesvakidašnjom lepotom. Iako je Suzana tada bila u centru pažnje jedan muškarac uspeo je da osvoji njeno srce. Bio je to fudbaler Igor Štimac.

Štimac je u to doba bio vrlo perspektivan fudbaler. 1987.godine Igor je bio deo mlade reprezentacije Jugoslavije koja je na Svetskom prvenstvu za juniore u Čileu osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.

Zajedno su bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji kao ponos nacije. Ubrzo posle upoznavanja otpočeli su romansu. O tome se nadugo i naširoko pisalo u tadašnjim medijima.

Suzana i Igor su svoju ljubav krunisali i brakom. U braku su bili 19 godina. Mnogima je njihov brak delovao kao ideal sreće! Imali su sve – karijeru, uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu…

Posle toliko godina ispostavilo se da među njima ne cvetaju ruže. Javnost a i Suzana su saznali da je suprug prevario sa Alkom Vuicom. Alka Vuica je tada bila jedna od omiljenih pevačica u regionu i velika Suzanina prijateljica.

Klupko je tada počelo da se odmotava. Igor je pre Alke imao još mnogo žena. Igorove prevare bile su javna tajna, a samim tim Suzana je bila predmet podsmeha.

Suzana je nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti. Iz braka sa Igorom ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Suzani je trebalo mnogo vremena da se oporavi. Pala je u depresiju. Ponovo je pronašla ljubav. Ljubav je pronašla u košarkaškom treneru Damiru Milačiću. Za Damira se i udala 2015. godina. Danas se bavi slikarstvom i tome je maksimalno posvećena.
Igor Štimac je bio vrhunski fudbaler i reprezentativac Hrvatske. Nakon završetka igračke karijere okrenuo se trenerskoj karijeri.