Đoković i Ivanišević raskinuli saradnju

Novak Đoković, prvi teniser sveta saopštio je da više ne sarađuje sa hrvatskim trenerom. Novak Đoković u saopštenju nije naveo razloge prekida saradnje.

U emotivnoj poruci na društvenim mrežama poručio je nekadašnjem šampionu Vimbldona da ga voli i zahvalio mu se na svemu.
Novak Đoković je objavio da Goran Ivanišević više nije njegov trener i da su sporazumno raskinuli petogodišnju saradnju. Uz fotografiju na kojoj se nalaze on i popularni Zec, ali i ostali članovi tima, dodao emotivnu poruku.

Jasno se sećam momenta kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to još 2018, Marjan (Vajda) i ja smo tražili inovacije i neku magiju za servis u našem tandemu. Ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj jedan na kraju godine, oborene rekorde, još 12 grend slem titula (i nekoliko finala) otad. Da li sam spomenuo i malo drame takođe?
Goran i ja smo pre nekoliko dana rešili da prestanemo da sarađujemo. Hemija na terenu imala je uspone i padove, ali naše prijateljstvo je oduvek bilo čvrsto kao stena. U stvari, ponosan sam na to – nisam siguran da je i on: osim što smo osvajali turnire skupa, imali smo i bitku sa strane u parćisu (društvena igra, prim. aut) mnogo godina. I taj turnir se za nas ne završava nikada.
Šefinjo, hvala ti za sve prijatelju. Volim te!

Vrlo brzo je stigla i reakcija Ivaniševića.

On je taj post podelio na svom Instagram storiju, a nije rekao ni reč, samo je stavio dva emotikona – jedan u obliku srca, a drugi koji se zahvaljuje Novaku.