Ana Ivanović novim stajlingom najavila najveći prolećni trend. Sa svojom prijateljicom teniserkom različitim stilom oduševile zaljubljenike u modu.

Mnogim damama stil Ane Ivanović je inspiracija. Ana svoje odevne kombinacije vrlo pažljivo bira.
Ane Ivanović stil je besprekoran, ležeran i elegantan. Ana često najvljuje modne trendove, a sve što Ana Ivanović obuče se pomno prati.

Ana je na društvenoj mreži „Instagram“ objavila video-snimak na kom pozira sa svojom koleginicom teniserkom Angelikom Kerber.
Ana je obukla tri-četvrt džemper u lila boji. Džemper je kombinovala sa vrlo efektnim pantalonama. Cvetni desen će i ovo proleće biti apsolutni hit. Ana to vrlo dobro zna, te je ponela pantalone koje krase lila, zeleni i bež cvetovi.

Šminka je kao i uvek bila svedena, a od nakita je stavila minđuše i sat.

Angelika Kerber se odlučila za haljinu savršenog kroja i boje. Ovakva haljina je idealana za gotovo svaku priliku. Pojas na struku dodatno ističe figuru.

Ovakav odevni komad možete kombinovati sa cipelama, ali i sa patikama ako ste više raspoloženi za nešto ležerniju varijantu.

Ana i Angelika su bile na terenu ljute protivnice, ali i velike prijateljice. Često su igrale zajedno kao dubl igračice. Posle završetka karijere nastavile su da se druže i postale velike prijateljice.