U prolećnom stajlingu Jelena prošetala Monte Karlom

Jelena Đoković ima 37 godina i majka je dvoje dece. Ona je supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Novak Đoković sprema se za turnir u Monte Karlu. Sa njim je i njegova porodica jer Novak u Monte Karlu ima svoju nekretninu. Ni Jelena, njegova supruga ne sedi skrštenih ruku.

Na masters turniru u Monaku, Jelena Đoković će mu kao i svaki put kad igra na ovom prestižnom turniru, pružati podršku sa tribina.
I dok se Novak sprema za turnir i vredno trenira, Jelena koristi priliku da pratiocima na Instagramu pošalje lepe razglednice sa Azurne obale.

Pošto je proleće je u punom jeku Jelena nam je otkrila šta preferira ovog aprila. Proleće je godišnje doba kad se nose kratki rukavi. Jelena se i dalje drži svog pravila – svedeno, ali moćno. Obišla je japanski vrt u Monte Karlu u popodnevnim nedeljnim časovima. Za tu priliku odabrala je kežual stajling.

Jednostavne farmerke, nešto širi model koji je sad u trendu, satenska bluza ne bretele, tašna u istoj, krem boji, i svetlosivi džemper prebačen preko ramena. Bio je to pun pogodak. Nosila je tamne naočare. Koliko uživa u lepoj šetnji pokazao nam je njen osmeh.

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića još jednom je pokazala da joj nema ravne kada je u pitanju ležerni stil. Mnogi su primetili i komentarisali da nikad bolje nije izgledala.