Nema silikone i dama je sa stilom

Aleksandra, supruga fudbalera Nemanje Matića mami uzdahe gde god da se pojavi. Zbog prirodnog izgleda zadala je domaći zadatak mnogim ženama poznatih sportista.

Na društvenim mrežama često čitamo komentare na račun žena fudbalera poput „sve su iste“, „izgleda da sve idu kod istog doktora“ ili „mogla je malo pristojnije da se obuče“.
Žena koja svakako iskače iz „kalupa“ i trudi se da ostane prirodna, nenametljiva i sa besprekornim stilom je Aleksandra Matić, supruga fudbalera francuskog Liona, Nemanje Matića.

Fudbaler Nemanja Matić 2009. godine sreo je ženu svog života, Aleksandru Matić. Ona je tada bila još srednjoškolka.
Sreli su se potpuno slučajno na Ubu. Aleksandra Pavić imala je tada 17 godina. Nemanja je tada igrao za slovački tim Košice i na Ubu je bio na odmoru.

Godinu dana kasnije usledila je prosidba. U leto 2010. godine, u prestonici Engleske obavljena je ceremonija venčanja na kojoj su se našli najuži članovi porodice Matić i Pavić, kao i prijatelji mladenaca. Odmah nakon venčanja par je otputovao na medeni mesec na Maldive, a ubrzo po povratku saznali su da će ih kroz nekoliko meseci biti troje.

Venčanje je bilo u Londonu jer je Matić već tada igrao za Čelzi.

Aleksandra je rodila sina Filipa, tri godine kasnije i kćerku Teu. I sin i ćerka su rođeni u Srbiji jer su tako hteli i Nemanja i Aleksandra.
Aleksandra je uvek pratila Nemanju gde god da je igrao. Tako je bilo i u Lisabonu. Aleksandra je u Lisabonu otkrila da poseduje neverovatan osećaj i talenat za modu. Počela je da se bavi dizajniranjem omiljenih ženskih komada, a na lisabonskoj Nedelji mode ona i Nemanja su se pojavili u ulozi manekena i oduševili publiku.

Svoj talenat nastavila je da razvija u Velikoj Britaniji, najpre u Londonu, a potom u Mančesteru.

U međuvremenu Aleksandra je rodila i ćerku Aniku.

Aleksandra je ovih dana porslavila 33. rođendan, majka je troje dece i sa Nemanjom je u braku više od decenije.
Pratila je slavnog asa u svim zemljama u kojima je bio, a on je u bogatoj karijeri igrao za klubove poput Čelsija, Benfike, Mančester junajteda i Rome.

Vitka linija, luksuzni stajlinzi koji nikada nisu vulgarni i prirodan izgled „naterali“ su mnoge medije u Evropi da pišu o srpskoj lepotici.
Svi koji poznaju Aleksandru kažu da je prijatna, daleko od nadmene. Zbog izgleda svi misle da je manekenka koja zarađuje na pistama širom sveta.

Lepa Nemanjina supruga nije išla pod nož, a za savršen izgled zaduženi su genetika i zdrav način života.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije