Nova sramota uprave FK Partizan. Verovali ili ne svojim bivšim igračima i svojoj deci zabranjen ulaz na stadion i u Teleoptik

Ko je kriv za posrtanje FK Partizan? Neko će reći uprava, neko treneri, neko igrači a mnogi će reći najvatreniji navijači ili Grobari. I po mom skromnom mišljenju svi su u pravu. Ima krivice do svakoga, svi nose deo krivice ali mislim da najveći deo krivice je do uprave kluba.

Umesto u kvalifikacije za ligu šampiona Partizan ide u kvalifikacije za ligu konferencije. Rezultat da ne može biti gori. Nažalost ni to nije najgore,svaki dan neka nova sramotna odluka.

Lazar Marković, Miloš Jojić i Ivan Obradović su deca Partizana. Sva trojica su u dva mandata igrali za Partizan. Sva trojica su osvajali titule i donosili Kup Partizanu. Međutim upravi to ništa ne znači zato su i doneli ovu sramnu odluku da im zabrani ulaz u sportski centar Teleoptik, ali i u službene prostorije kluba na stadionu u Humskoj.

Pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli da potpišu reprogam dugovanja i to je razlog kazne. Zaboravili su da su ti igrači potpisivali reprogram nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence. Ovoga puta to nije bio slučaj, sva trojica fudbalera su odbila sporazum o odlaganju.

Ovaj potez uprave je još jedno oličenje stanja očaja koje trenutno vlada u FK Partizanu.

Istina je, uprava nam je zabranila ulazak u naš klub. Dao sam sigurno više nego što će neki za života, ali dobro, to je njihova odluka. Mom Partizanu želim, kao i uvek, sve najbolje, ta veza je neraskidiva – rekao je Marković.