Goran Ivanišević i njegove žene. Uputio javno pismo izvinjenja ženi zbog prevare.

Goran Ivanišević je legendarni hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića. Goran Ivanišević u braku je sa voditeljskom Nives Čanović. Nives je od njega mlađa 10 godina. Goran i Nives Čanović venčali su se 2017. godine .

Nives sa kojom je Goran u braku je diplomirani ekonomista ali se bavi poslom radio voditeljke. Nives se osim voditeljstva oprobala i u glumi. Publika je pamti po ulogama u nekoliko serija. Poznata je i po tome što je vodila kviz „Leteći start“. Nives Čanović rodila sina Olivera u braku sa Goranom.
Pre Nives Goran je bio u braku sa Tatjanom Dragović manekenkom. Ona mu je rodila i dvoje dece, ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Tatjana Dragović se našla na naslovnici časopisa „Kosmopoliten“. Ta naslovnica zavrtela je nebo i zemlju čuvenom Goranu Ivaniševiću. Videvši je na naslovnici, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

Tatjana je pala na Goranove čari, a njihova veza, koja je krunisana brakom, trajala je dugo godina. Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su u dobrim odnosima, a nakon što su se rastali, oboje su pronašli ljubav na drugom mestu.
Tatjana sreću pronašla s manekenom i muzičarom Vlahom Arbulićem. Goran se u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

Vezu Gorana i Tatjane uzdrmala je priča da je Noletov trener imao aferu sa voditeljkom Vanjom Halilovićem. Goran je tada uputio i javno pismo tada još uvek svojoj nevenčanoj supruzi.
Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povredio osobu do koje mi je neizmerno stalo. Svestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja dela i posledice istih. Ovim putem se izvinjavam svojoj supruzi što sam je povredio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim da provedem svoj život i nadam se da će mi jednoga dana oprostiti. U poslednje vreme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osećam krivim ni prema kome osim Tatjani i našoj deci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudelovali su u tome svesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovek tvorac je vlastitih zabluda – napisao je tada Ivanišević.

Osim Nives, Tatjane i Vanje, bio je sa Danijelom Mehić devedesetih godina u vezi, a u jednom periodu živeli su zajedno u Monte Karlu. Bila je i jedna od najlepših žena i 1990. godine proglašena za Kraljicu sveta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije