Trener umro tokom meča svoje supruge za titulu!

Od srčanog udara, koji je dobio tokom meča, preminuo je bokserski trener Dijego Arua. Bio je to meč u kom se njegova supruga Sabrina Perez borila protiv Skaj Nikolson!

Doživeo je srčani udar između 9. i 10. runde. Ovu vest preneli su skoro svi relevantni svetski mediji.

58-godišnji Arua je bio na svom mestu u ćošku dok je Sabrina vodila borbu za VBC titulu u poluteškoj kategoriji. Nažalost nije se oporavio od „razornog“ srčanog udara. Preminuo je u bolnici.

Sabrina Perez je izgubila meč jednoglasnom odlukom. Nije bila u ringu kada je ptočitana odluka o pobedniku. Njena protivnica, Skaj Nikolson. je uzela pojas.

Sabrina Perez nažalost nije izgubila samo meč i pojas već i muža.

Bokserski trener Dijego Arua (58) preminuo je nakon srčanog udara koji je doživeo tokom meča njegove žene koja je branila titulu prvakinje u WBC-u. Sabrina Perez nije uspjela da pobijedi u duelu i jednosglasnom sudijskom odlukom poražena je.

Njen suprug Arua minut prije finalne desete runde srušio se pored ringa. Odmah je odvezen u meksičku bolnicu u Tihuani u kojoj je preminuo. Povodom ove tragedije, oglasio se i predsjednik WBC-a: „Hitna služba učinila je sve što je mogla, ali preminuo je u bolnici„, izjavio je čelni čovjek WBC-a, Maurisio Sulaiman.