Užasne vesti sa Filipina! BORIŠI SIMANIĆU ODSTRANJEN BUBREG!

Boriša Simanić rođen je 1998. godine u Ljuboviji. Ponikao je u Crvenoj zvezdi. Igrao je još za Megu i za Saragosu, u kojoj je proveo prošlu sezonu. Ovo je bilo prvo veliko takmičenje sa reprezentacijom za eksplozivnog krilnog centra.

Reprezentativac naše zemlje je danima u teškom stanju. Nakon što je pretrpeo brutalan udarac na utakmici Mundobasketa protiv Južnog Sudana reprezentativcu Srbije Boriši Simaniću odstranjen je bubreg.

Aleksa Avramović, bek reprezentacije Srbije posvetio je pobedu „orlova“ protiv Dominikanske Republike svom saigraču, Boriši Simaniću. Aleksa je iznio jedan zastrašujuči podatak.
„Samo ću vam reći jednu informaciju, da niko nije spavao celu noć pred meč sa Italijom. Ne tražim opravdanja, ali svi smo jednostavno ljudi i svi smo se zabrinului za njega, pogotovo kad se tražila krv. Bili smo zabrinuti.“

Košarkaški savez Srbije saopštio je da je Simanić dobio jak udarac u predelu bubrega i da je posle meča operisan, kao i da su sve funkcije bubrega sačuvane.

Selektor Srbije Svetislav Pešić je rekao da je operacija je uspela.

Večeras je iz Manile je stigla vest o njegovom komplikovanom stanju. Urađena je nova operacija i odstranjen je bubreg.

Ovim putem redakcija Sportnetworka upućuje poruke podrške Simaniću, uz želje za što skoriji oporavak i povratak na teren.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije