U čemu je tajna lepote Helene Segar, supruge Zlatana Ibrahimovića?

Zlatan Ibrahimović je bio jedan od napopularnijih fudbalera današnjice. Sem o fudbalskim uspesima Zlatan može da se pohvali i sa prelepom partnerkom Helenom Segar. Iako Helena ima 53 godine ona i dalje svojim izgledom privlači pažnju. Helena je majka dva sina, a krasi je mladoliki izgled i zanosna figura.

Šta je tajna njenog uspeha?

Helena je visoka 170 cm i teška 55 kg. Mnogi kažu da je to idealna građa za ženu.
Na Heleni se ne vidi da gazi šestu deceniju, a mnoge mlađe dame joj zavide na izgledu. Helena dosta trenira i konstantno je u pokretu. Redovno ide u teretanu, koristi tegove tokom vežbanja, vodi računa šta unosi u organizam i trudi se da jede zdravu hranu.

Helena nije tipična „žena fudbalera“. Ona je bila bogata i pre nego što je upoznala Zlatana. Helena stalno naglašavala da se oseća prijatnije u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Helena ne voli šoping, nema kućnu pomoćniu ali zato uživa u brzoj vožnji na motociklu. Ona je sa Zlatanom već dve decenije u ljubavnoj vezi.

Helena nikada nije rekla sudbonosno „da“ pred oltarom. Rodila je dva sina i time stavila pečat na svoju ljubav. Helena ne voli da se pojavljuje preterano u javnosti. Gotovo nikad ne daje intervjue i retko se pojavljuje na svečanostima.

 

Njih dvoje opstaju decenijama. O tome kako su se upoznali pričala je Helena jednom prilikom.-„Parkirao je loše svoj Ferari na parkingu u Malmeu. Uradio je tako da je sprečio da izađem svojim Mercedesom. Namgrođeno sam mu rekla da se odmah pomeri. I video je u tome nešto što mu se svidelo“, ispričala je ona.

Od te 2002. godine, osnovali su porodicu koju čine i sinovi Maksimilijan i Vinsent.