Supruga Alekse Avramovića je kraljica prirodne lepote

Jula 2022. godine košarkaš Partizana i državne reprezentacije, Aleksa Avramović, oženio se svojom izabranicom Teodorom. Teodora je bila obučena u svedenu, zatvorenu i elegantnu venčanicu, Aleksa je malo ubrzao korake na prvom plesu, a sve to su sa strane gledali i Alen Smailagić, Sim Sander Vene, Rade Zagorac i drugi poznati. Jedan od veselijih bio je i trener Partizana Željko Obradović. Između ostalih tu su bili i scenarista Žarko Jokanović i glumica Milica Milša.

Nakon pobede Srbije protiv Kanade i plasmana u finale pomenutog takmičenja, košarkaš Partizana i reprezentacije Srbije Aleksa Avramović je jedan od zvezda Mundobasketa. Reprezentaciju Srbije bordila je cela nacija, ali najveća podrška Aleksi je definitivno njegova supruga Teodora.

 

Teodora Aleksu godinama prati na mečevima i bodri ga. Njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko osvanu na društvenim mrežama.

O Teodori Avramović se vrlo malo zna. Poznato je samo da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.
Teodora pleni izgledom i prirodnom lepotom.