Verovali ili ne ni Jelena Đoković nije mogla odoleti sarajevskom BUREKU

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, godinama je vegan. Javno je govorila više puta o trenutku kada je odlučila da sledi ovakav režim ishrane. Priznala je da to nije uradila zbog svoje želje. Rekla je da dugo ne jede meso, mleko i šećer.

Jelena se često pohvali sa kuilinarskim umećem na Instagramu. Njeni obroci su puni nutrijenata. Ona za doručak obično jede ovsene pahuljice.
Gostujući u Sarajevu napravila je izuzetak. Za doručak je naručila burek.

Dr Gabor Mate je objavio snimak u kom se vidi kako Jelena Đoković uživa u bureku – omiljenom pekarskom obroku mnogih.
„Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač. Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju“, rekla je jednom prilikom Jelena Đoković.

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković putuje po regionu sa čuvenim dr Gabor sa željom da ljudima približi savremni način razmišljanja, gajenja dece i njihovog mentalnog razvoja.

Oni su zajedno održali mnogo radionica i predavanja na temu mentalnog zdravlja. Danas je Jelena odlučila da svog gosta povede da proba najukusniji specijalitet koji se pravi po tradicionalnom sarajevskom receptu.