Pronađeno telo unuke bivšeg selektora! Užas u Izraelu.

Užasne vesti stižu iz Izraela. Nakon krvavog terorističkog pira Hamasa 7. oktobra, gde su njihovi militanti ubili više od 1.000 Izraelaca prema poslednjim informacijama, a ta brojka iz sata u sat postaje sve veća.

Pronađeno je telo Mai Naim. Mai Naim je unuka bivšeg selektora Šolomo Šarfa. On je sedam godina bio selektor reprezentacije Izraela. Mai Naim je takođe i nećaka poznatog trenera Juvala Naima, koji je aktuelni trenera Hapoel Rišona.

Telo nesrećne devojke nađeno je nakon zabeve u Raiju, gde su teroristi upali i izvršili stravičan masakr, gde su pobili mnoge mlade, a mnoge kidnapovali, posle toga mnoge i silovali i ubili, ili držali kao taoce.

Makabi iz Haife je potvrdio da je ona ubijena. Makabi je uputio saučešće Šolomo Šarafu, koji je bio i trener ovog kluba. U Ovoj ekipi je prošle godine trener bio sadašnji trener Crvene zvezde sa svojim pomoćnicima.

Fudbalski klub Makabi Haifa saoseća sa tugom bivšeg trenera tima Šloma Šarfa povodom informacije da je njegova unuka Mai Naim ubijena u masakru na jednoj zabavi u Raimu. Saučestvujemo u porodičnoj tragediji, naša srca su sa vama – stoji u objavi kluba.

Od Mai Naim se opraštaju i mnogi na društvenim mrežama.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije