Snimak koji je iznervirao Srbiju. Rita Ora ponovo provocira.

Rita Ora je britanska pevačica albanskog porekla. Rođena je 1990. godine u Prištini u tadašnjoj SFRJ. Pravo ime joj je Rita Sahatčiju. Kasnije su joj roditelji dodali ime Ora što na albanskom znači pravo vreme. Godine 1991. sa porodicom je napustila SFRJ i preselila u London.

Pevačica je brzo postala popularna. Izdala je novi album i trenutno radi na promociji istog. Šetajući gradom zastala je ispred bilborda koji reklamira njene nove pesme. Snimala je video za Tik Tok. Čekajući da se pojavi njena reklama, u jednom trenutku je na bilbordu bio najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. Pevačica je u tom trenutku pogledala, odmahnula rukom i prevrnula očima. Ovaj potez baš i ne govori ništa pozitivno o njoj.

Rita Ora je objavila ovaj snimak i izazvala lavinu komentara.

Rita Ora se pojavila na letnjoj „British Vogue x Self Portrait“ zabavi u Londonu. Njeno izdanje preplavilo je društvene mreže. Rita pokušava da bude moderna, ali mnogi smatraju da joj to ne polazi za rukom.
„Ova žena nikada neće naučiti da se obuče“, „Džabe pare kad ukus nemaš“, „Ne znam kome ovo može da bude lepo“, „Ovakva odeš na Vog parti?!“, „Kakav blam“, „Ja bih izgledala skuplje“, glase samo neki od komentara na mrežama. Rita veruje da je totalno ispratila trendove.