Smrt ih razdvojila posle tri godine ljubavi!

Zvanično najbolja rukometašica sveta u istoriji ovog sporta, Svetlana Ceca Kitić, imala je buran ljubavni život. Kao uspešna, ali i lepa žena, bila je želja mnogih. Bila je zaljubljive prirode. Lako je ulazila u brak iz kojeg bi lako i izlazila.

Uvek je pored sebe imala uspešne muškarce, sportiste, biznismene, ali i kriminalce. Nakon razvoda od Gorana Bogunovića planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom. Živili su u vanbračnoj zajednici, tokom koje su dobili ćerku Sašku. Zoran Kovačević Koča je 15 dana po rođenju deteta ubijen ispred kuće 1998. godine.

Zoran i ja smo se mnogo voleli, ali nas je njegova smrt razdvojila posle tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mleko. Beba je odbijala da jede veštačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje dece, pa sam nekako, uz podršku roditelja, uspela da preguram taj težak period – ispričala je Ceca.

Ubistvo partnera za nju je najteži životni udarac.
To je najteži trenutak u mom životu. Majka mi je tada mnogo pomogla. Kada sam to prevazišla, znala sam da sam pobednik i ništa ne može da me pokoleba. To su bili trenuci na ivici – ili poludeti ili ostati normalan. Razlog i smisao života su mi deca. Meni je najteže što sam izgubila voljenog čoveka – rekla je Kitićeva u emisiji „Usijanje“ na Kurir televiziji.

Zoran Kovačević Koča bio je momak sa beogradskog asfalta. Imao je nekoliko kockarnica. U mladosti se bavio boksom. Imao je sukob sa Kneletom. U obračunu sa Kneletom ranjen je u nogu. Pisalo se i da je bio umešan u ubistvo Mićka Talijana 1991. u Budvi. Slučaj nikada nije rešen iako je kod Koče nađen Mićkov pištolj.

Koča je ubijen 1998. godine kada je pokušavao da upali svoj automobil. Pričalo se da je stradao zbog kocke.

I pre Koče Ceca je bila povezana s mafijom. Koča ju je voleo, ali drugi su, godinama pre nego što je planula ljubav s njim, planirali da je otmu. Kriminalci su mislili da ima mnogo para pa su planirali otmicu. Spasio je jedan kriminalac, član te mafije, koji je gajio simpatije prema Ceci. On ju je upozorio šta joj se sprema i rekao joj da se skloni na neko vreme. Ceca je odmah pobegla u Budimpeštu. Kad se vratila momak koji ju je upozorio ubijen je pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnja se da je stradao jer joj je otkrio plan kriminalaca.

Ceca je pred matičara odlazila četiri puta. Koča, sa kojim nije bila u braku je otac jedne Cecine ćerke. Sina ima iz braka sa bivšim rukometešom Draganom Dašićem. Ćerku ima i iz braka sa Goranom Bogunovićem, sportskim menadžerom. Dece nema iz braka sa bivšim fudbalerom Blažom Sliškovićem i iz braka sa pravnikom Milanom Magićem.