Fudbaler dobio TRI deteta sa TRI žene za samo 48 dana!

Saido Berahino, napadač AEL-a iz Limasola, neće ostati upamćen po potezima na fudbalskom terenu. Ipak ostaće upamćen. On je trenutno najpoznatiji po činjenici da je postao otac tri deteta sa tri različite žene u vremenskom razmaku manjem od dva meseca!

Berahino je bio velika nada engleskog fudbala. Prošao je sve mlađe selekcije Engleske. Zarađivao je oko 4 miliona evra godišnje. Prelaskom u seniorski fudbal nije ga išlo. U jednom periodu čak 900 dana nije uspeo da postigne gol.

Ali Berahino je očigledno bio bolji igrač van terena. Tri različite žene su mu rodile decu u periodu između 30. maja i 17. jula 2018. godine.

Verenica Stefanija Kristofer rodila je dečaka Kostu 30. maja. Žena koja je tada radila kao medicinska sestra, rodila mu je 15. jula dete, za koje ne postoje pouzdani podaci. Ljubavnica Čelsi Lovles rodila je devojčicu Anija Meri 17. jula. Berahino je na svim rodnim listovima upisan kao otac novorođenčadi.

Drugo i treće dete dobio je u istom porodilištu.

Saido Berahino s vremena na vreme u centru pažnje, a nema veze sa terenom.

Berahino je iz Burundija pobegao kada je u njoj buktio rat i tako dobio azil u Engleskoj. Igrao je za sve mlađe selekcije Engleske. Kad je video da za njega nema mesta u reprezentaciji Engleske igrao je za reprezentaciju Burundi.

Izvor: Instagram

 

Pogledaj interesantan video o njemu:

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije