I ove lepotice su gledale meč Siti – Zvezda

Pred punim Etihadom odigran je meč prvog kola Lige šampiona. Zvezda je imala svoju podršku. U svečanoj loži dominirale su lepotice u vidu devojaka i supruga fudbalera Sitija.

U loži je bila i Izabela Johanson. Izabela Johanson je devojka Erlinga Halanda. Ona se preselila iz rodne Norveške u Mančester da živi sa napadačem Građana.
Ima samo 20 godina. Opisuju je kao inteligentnu i druželjubivu. Izabela Johanson se takođe bavi fudbalom. Upoznali su se na jednoj akademiji.

Olivija Nejlor je devojka defanzivca Džoša Stonsa. Ona ima 33 godine i uspešnu karijeru u kozmetici. Imaju sina kog su dobili u januaru, dok sama Olivija ima dvoje dece iz prethodnog braka. Par se upoznao u jednom noćnom klubu, nakon što je Stons ostavio svoju devojku iz detinjstva. Stons nije igrao protiv crveno-belih zbog povrede.

Saša Atvud je možda i najpoznatija lepša polovina jednog od fudbalera Sitija – Džeka Griliša. Džek Griliš nije igrao protiv Zvezde zbog povrede. Saša Atvud je i te kako poznata na Ostrvu. Ona se bavi manekenstvom. Njih dvoje prvi put su bili zajedno još u srednjoj školi, a od tog momenta su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Rebeka Kuk ima 22 godine i supruga je Fila Fodena. Njih dvoje su zajedno još od školskih dana. Rebeka je Fodenu prvo dete rodila dok je ovaj imao 18 godina. Drugo su dobili u aprilu ove godine.

Ines Tomaz je u vezi sa Bernardom Silvom još od 2020. godine. Zvanično nisu u braku, ali su nedavno dobili dete. Ines je model koji imao oko 140.000 pratilaca na Instagramu i tamo najčešće postavlja „postove“ vezane za veganse proizvode.

Lais Moraes je supruga brazilskog golmana Edersona s kojim je u vezi još od 2014. godine. Imaju zajedno troje dece. Lais ne voli previše da se eksponira. Fotografije su uglavnom vezane za decu i porodicu.