Trofej stigao u Denver, Jokiić i saigrači žele da tu i ostane. (Video)

Denver Nagetsi poveli su 1:0 u seriji velikog finala NBA lige protiv Majami Hita (104:93). Denver je igrački više nego rezultatom matirao Majami. Bekovska linija tima iz Floride je totalno zakazala, dok je na drugoj strani Nikola Jokić briljirao ispod oba koša.

NBA je objavila kratak video snimak o putu konačne nagrade, trofeja Lerija O’Brajana, do dvorane u Denveru. Trofej su nosili padobranac i novinarka ESPN-a. Trofej je u Denver putovao avionom, ali na tlo ga je doneo padobranac. Trofej je visok 60 cm i težak 7 kilograma. Padobranac je trofej vezao za sebe.

Padobranac je predao trofej novinarki Maliki Endrjuz, ona ga je stavila u auto na suvozačevo mesto i propisno vezala. Trofej je u dvorani dočekao posebno dizajnirani zaštitni kovčeg koji ga čuva od oštećenja.

Trofej Lerija O’Brajena osvojiće ekipa koja prva dođe do četiri pobede.

Birdova sjajna karijera je obasjana sa tri NBA šampionske titule, tri NBA MVP nagrade, dve nagrade za MVP finala NBA, 12 NBA Ol-star selekcija, 10 selekcija All-NBA tima, nagradom NBA ruki godine, NBA All Star utakmice MVP-a nagrada i selekcije timova za 50. i 75. godišnjicu lige.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije