Toni Kukoč je bio žrtva nezapamćene prevare.

Toni Kukoč je karijeru počeo u splitskoj Jugoplastici. Debitovao je 1985. godine i bio je tu sve do 1991.godine. U tom periodu je tri puta za redom osvajao titulu evropskog klupskog prvaka (1989, 1990, 1991). Pored trofeja na evropskoj sceni Kukoč je imao uspeha i u domaćim takmičenjima u dresu Jugoplastike, osvojivši četiri Prvenstva i dva Kupa Jugoslavije.

U Benetonu iz Treviza provodi naredne dve sezone igrajući pod trenerom Petrom Skansijem i pomaže klubu da osvoji Prvenstvo i Kup Italije.
U NBA je igrao za Čikago Bulse i ima tri prstena osvajača NBA titule. Igrao je sa Džordanom, Pipenom, Rodmanom i ostalim zvezdama američke košarke.

Nakon neuspelih pregovora sa Čikago bulsima, Kukoč je objavio svoje povlačenje iz košarke 31. oktobra 2006. u svojoj 38. godini.

Toni Kukoč u srećnom je braku sa suprugom Renatom već 33 godine. U Hrvatskoj 2011. godine raskrinkan lanac elitne prostitucije, policija je došla do saznanja da je među klijentima bilo i dosta poznatih sportista.

Toni Kukoč je bio igrač uz kojega se nikada nisu vezale nikakve afere. Ipak, pre nekoliko godina jedna elitna prostitutka tvrdila kako je s Kukočem imala seksualni odnos.
„Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču. Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 evra“, navela je tada starleta u iskazu.

Optužbe starlete nisu naštetile njegovom dugogodišnjem braku. Kukoč je sa Renatom u vezi od srednje škole, a nekoliko godina kasnije svoju ljubav su krunisali brakom. Kukoči u Americi žive poslednih 27 godina i imaju dvoje dece, sina Marina i ćerku Stelu.

Kukoč je bio žrtva ozbiljne finansijske prevare. Izgubio je više od pet miliona evra. Nasamario ga je njegov finansijski savetnik Paolo Banfi. Na ime investicije u izgradnju hotela u ekskluzivnom skijalištu Sent Moric godinama krao novac.

Toni Kukoč je ostao i bez hotela i bez novca jer je njegov savetnik sav novac koji je ukrao od Tonija prokockao.