Tijana Bošković donela VAŽNU odluku! Srpska odbojkašica donela odluku o nastavku karijere.

Turski mediji su preneli da je članica Ezačibašija nalazi se na meti Vakifbanka, najvećeg rivala. To je u Turskoj tema dana već nekoliko dana unazad.

Kako prenosi turski portala „voleybolunsesi“, srpska odbojkašica će ostati i desetu uzastopnu sezonu u Ezačibašiju. Pojačane su spekulacije o interesovanju klubova poput Vakifbanka i Skandičija za Tijanu Bošković, pa se navodilo i da je opcija da ostane u istom klubu.

Tijana je održala svoju reč i kako prenosi pomenuti portal, ne prelazi u redove Vakifbanka. Tijana je prošle godine potpisala ugovor na jednu plus još jednu godinu, uz rekordnu platu od 1.400.000 evra, a sada se pominje da joj je za novu sezonu jedan od klubova nudio neverovatnu platu od 2.000.000 evra.

Tijana je sa Ezačibašijem krajem prošle godine po drugi put postala svetski prvak. Nedostaju joj titule u Ligi šampiona (2. mesto 2023) i u Superligi Turske (2. mesto 2018, 2019, 2023).

Tijana Bošković ostaće Ezačibašiju. Jedan od najvećih klubova Evrope nije želeo da Tijana ode u redove najvećeg rivala Vakifbanka.

Naša odbojkašica dobila je ponudu za ugovor od dva miliona evra po sezoni, ali je njen sadašnji klub u kojem je od 2015. godine nadmašio cifru.

Tijana će po produženoj saradnji sa Ezačibašijem inkasirati 2.500.000 evra za godinu dana i to je najveći ugovor u istoriji ženske odbojke.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije