Svi se pitaju ko je devojka koja je sa podignutom pesnicom glasno proslavila zakucavanje Zeka Ledeja

U okviru 21. kola Evrolige košarkaši Partizana u spektakularnom meču savladali su u „Štark areni“ Makabi iz Tel Aviva rezultatom 88:79.

Na društvenim mrežama posle ovog trijumfa vladala je velika euforija. Jedna lepa devojka ukrala je srce mnogih navijača Partizana.

Nakon zakucavanja Zeka Ledeja za vođstvo crno-belih, kamerman je uhvatio pomenutu devojku koja je sa podignutom pesnicom glasno proslavila pogodak Amerikanca.

Mnog Grobari su se pitali ko je ona. Ona je i ćerka predsednika Mornara Đorđija Pavićevića. Ona je poznata glumica Anja Pavićević. Anju je srpska javnost upoznala u filmu „Ime naroda“ i seriji „Močvara“ i popularnoj seriji „Kalkanski krugovi“.

Anja Pavićević crnogorska i srpska je glumica. Rođena je u Baru 11.sptembra 1999.godine. Anja Pavićević je ćerka crnogorskog privrednika i košarkaškog trenera Đorđija Pavićevića. Đorđije je vlasnik i dugogodišnji predsednik KK Mornar Bar.

Anja se trinaest godina bavila klasičnim baletom. Ostvarila je uspehe čak i na međunarodnom nivou. Oprobala se i u savremenom i džez baletu.
Od sportova je trenirala gimnastiku, plivanje i odbojku. Član je ansambla beogradskog Pozorišta Boško Buha.

Mlada glumica je letos jedva ostala živa, kada je u Crnoj Gori imala saobraćajku.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije