Tako to radi Barselona. Zbog ucene kluba odmah mu pokazali izlaz!

Francuski fudbaler Žil Kunde ne želi da igra na mestu desnog beka. Uslovio je rukovodstvo i trenera Ćavija da tako nešto neće dozvoliti od leta. Očekivao je da će ga poslušati i umiriti rečima, ali umesto toga su mu rekli da ako mu se ne sviđa može i da ide.

Fudbaler Žil Kunde napravio je skandal svom klubu Sevilji. Nije hteo u Čelzi iako je njegova ponuda bila mnogo jača od ponude Barselone. Uspeo je u svojoj nameri i prešao u Barselonu ali već posle samo jedne sezone na „Nou Kampu“ mogao bi da ode. Počeo je da ucenjuje Barselonu, a nikome u klubu ne pada na pamet da trpi takvo ponašanje.

Kunde je po vokaciji štoper. Čitave sezone igrao je desnog beka. Pošto je Barselona već angažovala Injiga Martineza iz Bilbao a koji je isto štoper. Ovo je još jedan signal Kundeu da će ostati desni bek. Kunde se pobunio ali u Barseloni ucene ne žele da slušaju.

U Barseloni se nadaju da bi na Kundeu mogli i dobro da zarade. Kunde će uskoro proslaviti 25. rođendan, ove sezone je odigrao 27 mečeva u La Ligi i na njima je upisao gol i tri asistencije. Barselona se nada da bi za Kundea mogla dobiti oko 90 miliona evra.

Ako Kunde ode, Barselona će dovesti novog desnog beka i to će po svoj prilici biti Huan Fojt iz Viljareala.