Devojka iz BiH jedna od retkih koja je posetila Šumahera

Sin legendarnog vozača Formule 1, Mihaela, Mik Šumaher, u vezi je sa manekenkom Lailom Hasanović koja je poreklom iz Srebrenice.

Tokom 90-ih godina prošlog veka njeni roditelji napustili su Bosnu i Hercegovinu i skrasili se u Danskoj gde je manekenka i rođena. Pri četiri godine bila je u finalu izbora za Mis Univerzum, a veoma je popularna i na društvenim mrežama.

Nemački mediji pišu ona je jedna od retkih osoba koja je imala priliku da poseti legendarnog Šumahera upravo zbog činjenice da je već nekoliko meseci devojka njegovog sina.

Obeležena je deseta godišnjica od jezive nesreće legendarnog vozača. Mihael je tog dana bio sa sinom Mikom na skijanju u francuskom ski centru. Skijali su na neobeleženom i nesigurnom delu staze kada je Nemac izgubio ravnotežu, pao i udario glavom o kamen.

Pretrpeo je ozbiljnu povredu glave zbog čega je u stanju bez svesti prebačen u bolnicu u Grenoblu. Zbog povrede mozga stavljen je u indukovanu komu, više puta je i operisan. Prvi znaci poboljšanja usledili su u martu 2014, da bi mesec dana kasnije lekari počeli da ga bude iz kome.

Od 2015. godine nema bilo kakvih informacija o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera.

Lepa manekenka, Laila Hasanović, uglavnom reklamira poznate brendove kupaćih kostima, a često deli i snimke sa snimanja.

Pre Mike Šumahera bila je u vezi sa fudbalskim reprezentativcem i fudbalerom Volzburga Jonasa Vinda.