Jokićevog saigrača izujedao pas

Eron Gordon, košarkaš Denver Nagetsa, odustovaće neko vreme sa terena. Razlog nije povreda već napad psa. Krilnog centra NBA šampiona tokom Božića je napao pas i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede po licu i šaci.

Iz Denvera su potvrdili da je Gordon zadobio povrede, ali da je u dobrom stanju i da će neko vreme biti van tima dok se ne oporavi.
Pojavili su se navodi koji pokazuju da povreda košarkaša Nagetsa uopšte nije mala i da će krilni centar duže vreme pauzirati.

Aron Gordon je u ponedeljak zadobio ozbiljne povrede na licu i desnoj ruci, nakon ujeda psa. Gordon ima čak 21 šav, kao posledica povrede, biće potrebno neko vreme da to zaraste, a i dalje nema naznaka kada će se vratiti na teren – navode američki mediji.

Izostanak Gordona je veliki udarac za Jokića i saigrače. Gordon je u dosadašnjem toku sezone u proseku beležio 13,6 poena uz sedam skokova i tri i po asistencije.

Nagetsi su trenutno drugi na tabeli Zapadne konferencije, sa učinkom od 22 pobede i deset poraza, a ispred njih su samo Minesota Timbervulvsi sa skorom 22-7.