Poznati sportista ljubi dvije lepotice istovremeno

Dejvid Deron Hej je britanski profesionalni bokser. Rođen je 1980.godine u Londonu. Bivši je šampion sveta u teškoj kategoriji. U karijeri je ostvario 27 pobeda (25 nokautom) i 2 poraza od sunarodnika Karla Tompsona i od Vladimira Klička iz Ukrajine.

Legendarni bokser Dejvid Hej nalazi se u centru pažnje britanskih medija! On je već gotovo pet godina u penziji. Ipak on je uspio da skrene pažnju na sebe. Reč je o njegovom ljubavnom životu koji trenutno ima jednu veoma zanimljivu epizodu.

Hej istovremeno živi sa dvije veoma atraktivne djevojke! Dejvid Hej je na svoj Instagram profil postavio nekoliko zajedničkih fotografija, a i njegove izabranice Una i Sijan su podijelile fotografija trojke koja očigledno vodi jednu od najzanimljivijih sportsko-estradnih veza na svijetu.

Obe devojke Dejvida Heja su poznate široj javnosti. Sijan se bavi manekenstvom i sebi gradi karijeru u modnoj industriji, dok je Una pevačica. Ona je svojevremeno bila članica britanske grupe „The Saturdays“, a u duetu sa Brajanom Kenedijem predstavljala je Irsku na Evroviziji 2006. godine.

Uporedo sa muzičkom karijerom ona je postala poznato TV lice, prvo kao sudija u muzičkim takmičenjima, a zatim i kao voditeljka nekoliko emisija.
Hej je inače finansijski težak oko 20 miliona evra.

Bokser se sa Sian zabavljao još od 2020. godine, dok im se Una kasnije pridružila. Pomenuta pevačica je svojevremeno bila udata za ragbistu Bena Fodena s kojim ima dvoje dece. I sam Hej ima sina iz braka koji je završen 2016. godine.

Čuveni britanski bosker Dejvid Hej priznao je da uživa u skladnoj vezi sa dve devojke, a čini se da je otišao korak dalje i da je ova trojka postala jača za još jednu!

Izgleda da im se u međuvremenu pridružila i Lin Meri. Sve je ima više na zajedničkim fotografijama