Sportska svadba godine. Košarkaški reprezentativac oženio odbojkašicu.

Nemanja Dangubić i Katarina Lazović su jedan od najlepših sportskih parova. Od danas su u braku.

Nemanja Dangubić i njegova izabranica Katarina Lazović su prošle godine kumovali na venčanju Luke Mitrovića i Nine Micić. Danas su Mitrovići kumovi novom bračnom paru srpskog sporta. Fotografiju sa crkvenog venčanja jednog od najlepših sportskih parova u Srbiji podelio je na svom Instagram profilu kum Luka Mitrović.

Dangubić je prethodnu sezonu odigrao u Peristeriju. Pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa ekipom Dubai, novim članom ABA lige.

Katarina Lazović prethodnu sezonu odigrala je u Turskoj gde je branila boje Galatasaraja. U Galatasaraju će igrati i sledeće sezone. Katarinu čekaju veliki izazovi sa reprezentacijom Srbije. Katarina je jedan od aduta nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Parizu.

Katarina Lazović je sa Srbijom osvojila zlato na Svetskom prvenstvu, zlato na Evropskom prvenstvu i još dve srebrne medalje na kontinentalnim takmičenjima. Katarina ima i bronzanu medalju osvojenu u Svetskoj ligi.

Katarina je jedna od najlepših odbojkašica na svetu.

Dangubić je bio i deo državnog tima Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

Venčanje Katarine Lazović i Nemanje Dangubića predstavlja spoj dva vrhunska sportaša čija ljubavna priča sada dobija novo poglavlje. Njihova posvećenost sportu i jedno drugom inspiracija je mnogima, a budućnost puna izazova čeka ovaj mladi i talentovani par.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije