Skandal kakav se ne pamti! Mesi prevario suprugu sa novinarkom!

Brazilski mediji javljaju da je Lionel Mesi, najbolji fudbaler planete, prevario suprugu Antonelu sa novinarkom Sofijom Martinez koja prati reprezentaciju Argentine.

Neverovatne vesti stižu iz Španije! Kako javljaju španski Telecinco velika ljubav između jednog od najboljih fudbalera današnjice Lionela Mesija i njegove supruge Antonele je u najvećoj krizi.

Celi svet je sa nevericom dočekao vest o prevari slavnog Argentinca! Pukao je grom iz vedrog neba. Lionel Mesi i njegova prelepa supruga Antonela važili su kao primer za pravu ljubav.

Kao bomba je eksplodirala vest koju je otkrio brazilski „Directo do Miolo“, da je nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila ženu sa kojom ima tri sina. Prevario je majku svoje troje dece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Reč je o Sofiji Martinez.
Kažu da Sofija ima i fotografije i video snimke sa Mesijem na svom Instagramu.

Pogledajte fotografije Sofije Martinez:

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini. Njegova supruga, Antonela, važi i za jednu od najlepših žena među fudbalerima.
Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2024. godine. Tada je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Činjenica je da Antonela nije izašla na scenu sa decom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga.

Pogledajte fotografije Antonele Rakuzo Mesi:

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije