Navijač koji je napravio lom posle utakmice doživotno izbačen iz Arene.

Crno-beli su odigrali veoma loš meč. Navijači su bili vidno nezadovoljni po završetku utakmice. Jedan od navijača je utrčao u halu i napravio incident.

Zbog tog incidenta je zaradio žestoku kaznu. Doživotno mu je zabranjen ulaz u Arenu.
KK Partizan se oglasio saopštenjem.

U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana Mozzart Bet i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan.

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti – navedeno je u saopštenju Partizana.

Šta se stvarno desilo na parketu po završetku meča?
Prema saznanjima, navijač koji je utrčao na teren zaleteo se prema Urošu Trifunoviću kog je navodno i pljunuo, a obezbeđenje je sprečilo veći incident.

Huligan je zaradio žestoku kaznu. Sada će se zauvek pitati da li je trebalo da postupi kako je postupio.