Divna ljubavna priča-Milica Mandić i Marko Đurićić

U istoriji Olimpijskih igara nema puno sportista zlatnu medalju, a naša Milica Mandić, a sada Đuričić, ima dve.
Svoja zlata je uzela prvo 2012. godine Londonu, potom 2020. u Tokiju. Pored toga ostvarila je veliki broj internacionalnih uspeha kao što su zlato na Svetskom prvenstvu i zlato na Grand Priju.

Posle Tokija je završila sa karijerom. Posvetila se nekim drugim životnim ciljevima. Udala se i postala majka.
Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou rekla je „da“ svom dugogodišnjem partneru i kolegu Marku Đuričiću. Posle sudbonosnog da rodila mu je i sina.

Tokom jednog gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“, tekvondistkinja Milica Mandić ispričala je kako je došlo do njenog prvog susreta s Markom Đuričićem, za kog se ispostavilo da je čovek njenog života.

Marko je došao u tekvondo klub zbog mene. On trenira taj sport od 2008, kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao ― prisetila se Milica.

Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života ― rekla je Milica.

Ali on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu ― ispričala je sportistkinja.

Svi koji su bili na aeroodromu Nikola Tesla u trenutku povratka Milice iz Tokija mogli su se uveriti o kakvoj se ljubavi radi.
Porodica i veliki broj navijača okupio se da dočeka caricu Milicu, a među njima najzapaženiji je bio Marko Đurićić, verenik naše zlatne devojke, koji joj je odmah otrčao u zagrljaj čim ju je ugledao!

Verenik Milice Mandić Marko Đuričić toliko je bio srećan da ju je podigao i vrteo u krug! Pored suza radosnica, odmah je pao i poljubac!
Milica i Marko su zajedno 11 godina. Oboje dele ljubav prema taekvondou koji ih je spojio.

Prelepa i prezgodna Milica osvojila je Marka ne samo izgledom, već i posebnim kvalitetima kao što su motivisanost i patriotizam. „Kad je osvojila zlatnu medalju u Londonu i kad je viknula „Srbija“ i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila“, rekao je jednom Marko.