Venčali se fudbaler Sevilje i mlada pevačica. Venčanje je bilo skromno i skriveno od javnosti.

Za vreme letnje pauze na Ibici romantičnu prosidbu imala je Anastasija Ražnatović. Romantičnu prosidbu je organizovao njen partner Nemanja Gudelj. Anastasiji je Nemanja priredio nezaboravnu noć. Posle romantične večere imali su performans sa plesačima i živom muzikom.

Romantična večera sa mojom bubom – napisala je tada Anastasija na svom instagram profilu.

Latice ruža, vatrometi, baloni i muzika bili su deo magične večeri.

Samo nekoliko nedelja kasnije mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj venčali su se u manastiru Rajinovac nadomak Beograda. Tajnoj i intimnoj ceremoniji prisustvovalo je samo 10 najbližih ljudi.

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović. Gudelju je kumovao takođe drug iz detinjstva. Na intimnoj ceremoniji bili su samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj.

Mlada nije nosila venčanicu, već belu dugu haljinu. Kuma, glumica Tara Milutinović, je prijateljica Anastasije još iz detinjstva, a ona je unuka fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića .

Vest da su se venčali obelodanili su slikom burmi na Instagramu, uz koju su napisali: „Gospodin i gospođa Gudelj“.

Na temu venčanja, Ceca je kratko rekla: „Presrećna sam, slavimo ljubav, šta bi jedna majka poželela detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja“.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije