Sklonite Srđana Jovanovića iz srpskog fudbala!

Verovali ili ne FK Crvena zvezda je tek nakon trećeg kola proletnog dela prvenstva Superlige izdala prvo saopštenje. Znam da ste svi pomislili ga ih je neko oštetio na današnjoj utakmici protiv Ekipe Čukarički, ali nije tako. Napad je najbolja odbrana, zato je Terzić i požurio da izda saopštenje. Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

-„Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli.“
„Kad god ima priliku on odlukama utiče na neregularnost takmičenja i direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala.“

Znam i vidim da su Zvezdini novinari i Zvezdine novine jedva sačekali ovo saopštenje da Zvezdu dignu u nebesa a da blate Partizan. Ali ja ću postaviti nekoliko pitanja rukovodećim ljudima FSS, gospodi Đajiću i Nedimoviću.
1. Kad je Ivica Kralj kritikovao sudiju dobo je 6 meseci zabrane vršenja svog posla. Koliko će dobit Zvezdan Terzić zbog vređanja i omalovažavanja našeg najboljeg sudije?

2. Sudija Miloš Milanović izmislio je dva penala za Radnik iz Surdulice. Sudija iz VAR-a je posle prvog penala zvao Milanovića da pogleda šta je uradio. Kad je vidio šta je uradio morao je poništiti svoju suludu odluku. Nažalost u 95.minuti VAR se nije oglasio a morao je. Igrač Radnika se bacio preko noga igrača Partizana. Umesto žutog kartona Bogdanoviću, Radnik je dobio penal.

3. Prošlo kolo cela država je mogla da vidi kako sudija u Novom Pazaru izmišlja penal za Crvenu zvezdu. Kad se Novi Pazar trznuo da pita zašto ostao je bez igrača. Terzić ga seo u autobus i odveo iz Pazara.

4. Danas na utakmici protiv Čukaričkog u devetom minutu na poziv VAR-a dosuđen je penal za Zvezdu posle sudara glavom dvojice igrača. Kad bi se u Evropi svrali ovakvi penali nema utakmice na kojoj nebi bilo barem 5 penala. Terziću nesmeta kad se ovde VAR oglasi, ali mu smeta kad se oglasi VAR na utakmici Partizana.

5.Volio bih da nam presednik FSS objasni kako to da iz utakmice u utakmicu Zvezda ima samo tri domaća igrača. Mimović, Spajić i Rodić su jedini domaći igrači. Kad će presedništvo doneti odluku da ni ova trojica nemoraju igrati?

Ostala pitanja, a ima ih mali milion drugom prilikom.