Svetla karijera ugašena ubodom noža!

Važio je za jednog od najvećih talenata Srbije u MMA sportu sa blistavom budućnosti. Predviđana mu je svetla karijera. Međutim njegova karijera je ugašena ubodom noža!

Osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Tirani, Stefan Savić (23) ubijen je ubodom noža.

Niko nije mogao pretpostaviti da će mu ovaj sjajni rezultat biti najveći, a ujedno i poslednji u životu.

Od njega se na potresan način oprostio i MMA savez Srbije.
„Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da je u ranim jutarnjim časovima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić. MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA. Njegov neizmerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag. MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru“, napisali su iz saveza na svom Instagram nalogu.

Stefan je ubijen na Dorćolu, a prema informacijama, došlo je do svađe, posle koje je napadač izbo Savića koji je preminuo na putu do bolnice.

Stefan Savić je radio kao obezbeđenje u noćnim kluboima. Stefan Savić je izboden nožem ispod pazuha, u blizini srca. Napadač je nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu, a mladić je od dobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.