Zavirite na imanje Dijane i Srđana Đokovića! Raj na zemlji.

Sa roditeljima i dva brata u skladnoj porodici odrastao je Novak Đoković. Čitav život jedni drugima su bili najveća snaga i podrška. Dom Dijane i Srđana Đokovića na Pavlovačkom jezeru idealno je mesto za porodična okupljanja i evociranje uspomena.

Nadomak Fruške Gore skriveno je od radoznalih pogleda velelepno imanje. Dijana, majka našeg najboljeg tenisera je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da će se sa mužem uskoro tamo i preseliti.

Da, selimo se uskoro. Živećemo u kući na jezeru, u pitanju je Pavlovačko jezero ispod Fruške Gore, tačnije kod Rume – rekla je nedavno Dijana Đoković prilikom gostovanja u emisiji „Sve u svemu”.

Dom Dijane i Srđana Đokovića idealno je mesto za uživanje. Nije daleko od glavnog grada, nalazi se mirnom kraju, ima veliki vrt, terasu nad vodom i vez za čamce.

Dijana i Srđan na jezeru provode slobodno vreme i praznike. Ponekad tu okupe i najbolje i najbliže prijatelje. I Vesna de Vinča je rado viđen gost u domu Đokovića. Upravo je ona na društvenim mrežama otkrila deo ambijenta.

Najmanje selo u opštini Ruma, postalo je mondensko mesto. Pavlovci mesto od oko 300 stanovnoka od trenutka dolaska Đokovića postalo je omiljeno odredište sportista, estradnih ličnosti i investitora. Cene kuća i poljoprivrednog zemljišta u selu porasle su više desetina puta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije