Sestra našeg poznatog sportiste je supruga Nenada Jezdića

Glumac Nenad Jezdić svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti. Nenad Jezdić sa suprugom Sarom ima četvoro dece. Venčali su se 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu.
Ceremoniji venčanja prisustvovale su samo njihove porodice i najuži krug prijatelja. Danas, Sara i Nenad, važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene.


Sarin rođeni brat je proslavljeni rukometaš Aleksandar Saša Blagojević.

Aleksandar Saša Blagojević govori pet jezika: engleski, nemački, španski, portugalski i grčki. Po završetku igračke karijere u kojoj je 11 godina igrao za RK Partizan. Imao je kratke epizode u Crvenoj zvezdi, Željezničaru iz Niša, Sportingu iz Lisabona, španskoj Teki i grčkom Ionikosu. Po završetku karijere bio je presednik RK Partizan i Generalni direktor. Sa reprezentacijom 1996. godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu.

Tokom godina provedenih u Partizanu osvojio je sve domaće trofeje.

Saša je osnivač i direktor predstavništva nemačke kompanije “Hansgrohe”. On je suvlasnik srpsko-ruske kompanije “New Met” koja se bavi trgovinom obojenih metala.

Saru, suprugu Nenada Jezdića, retko imamo priliku da viđamo.
„Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života“, ispričao je jednom prilikom glumac o tome zašto javnost malo zna o njegovoj supruzi.

Porodica Jezdić već nekoliko godina živi u selu Zabrdica, nadomak Valjeva.