Saobraćajna nesreća u centru Beograda. Saobraćajku izazvao Duško Vujošević.

U ranim jutarnjim satima u Njegoševoj ulici u centru Beograda Duško Vujošević, košarkaški trener, izazvao je saobraćajnu nesreću.

Kako saznajemo, Vujošević je automobilom BMW zakačio dva parkirana vozila i zid jednog lokala, u trenucima dok je izlazio iz garaže.
Povređenih nema, ali je pričinjena materijalna šteta.

Utvrđeno je i da je Vujoševiću istekla vozačka dozvola. Alkotest je pokazao da proslavljeni stručnjak nije bio pod dejstvom alkohola.

Kako su nam očevici ovog saobraćajnog incidenta rekli, legendarnom treneru popustila je koncentracija i pobegla mu je noga sa kočnice na gas, te je to razlog udesa.

Novinari su pozvali Duška na telefon, on se uredno javio i rekao da se nalazi u bolnici na dijalizi i da ne želi ničim drugim da se bavi.

Ovo nije bio prvi put da je Vujošević bio akter incidenata u saobraćaju. Pre osam godina nekadašnji trener Partizana učestvovao je u sudaru u blizini TC Ušće.

2014. godine, imao je još jedan incident u kom je napravio grub saobraćajni prekršaj. Tada se Vujoševićev BMW terenac našao na tramvajskim šinama na Autokomandi i tramvaj je udario u zadnji deo njegovog vozila.

– Imao sam saobraćajni udes, ali srećom nije bilo nikakvih povreda ni kod mene, ni kod putnika u tramvaju sa kojim sam se sudario-rekao je tada Duško,srećan što je jedina kazna bila velika novčana.