Šampion remijem overio titulu prvaka Srbije. Žurka i oproštaj na Marakani. (Video)

Pred skoro 30.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Novog Pazara 2:2 (0:0). Nenad Krstičić oprostio se od Zvezdinog dresa. Od Zvezde se oprostio i trener Miloš Milojević, koga će već od sutra zameniti Izraelac Barak Bahar.

Veče je ulepšao i spektakularan vatromet „delija“ koje su znale kako da prosvale još jednu titulu svog voljenog kluba. Glasna muzika i navijački dekor upriličili su spektakularnu ceremoniju proslave titule Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“.

Posle utakmice sa Novim Pazarom na centar Marakane izlazili su redom svi iz šampionskog tima. Bili su tu i El Fardu Ben, Pavkov, Sanogo, bila je tu i mlađa garda, svi najzaslužniji za titulu, bili su tu i svi iz stručnog štaba.

Najveće ovacije je zadobio Milan Borjan, šestostruki šampion i kapiten od kojeg je krenula dominacija, tek nešto glasnije od trenera Miloša Milojevića, ali i njegovog prethodnika Dejana Stankovića.

Borjan je podigao trofej namenjen šampionu iz ruku Zvezdine legende Vladimira Petrovića Pižona. Sa razglasa je išla čuvena pesma Momčila Bajagića Bajage „Što ne može niko, možeš ti…“, u kojoj je jedan od citata „Nek zvona zvone za šampione.

Spuštena je zavesa na uspešnu sezonu, u kojoj je odbranjena dupla kruna i izboren direktan plasman u Ligu šampiona.