Arena u suzama. Nikad punija Arena. Emotivni oproštaj od Dekija Milojevića.

U 17. kolu ABA lige pred prepunom Štark Arenom košarkaši Partizana su dočekali ekipu Mege. Meč je bio i oproštaj od legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

Pre samog početka viđena je emotivna slika. Igrači su izašli na zagrevanje sa majicama sa likom Dejana Milojevića na kojima je broj 13 koji je nosio Milojević tokom karijere. Jedno mesto je označeno kao zlatno mesto do terena i na njemu je ostavljen dres i bela ruža.

Ore početka prikazan je kratak film iz igračke karijere Dejana Milojevića. Posle toga je usledio aplauz kao oproštaj navijača od košarkaškog velikana.

Navijači su razvili transparent na kojem je lik Dejana Milojevića, a navijači su uz bakljadu skandirali: „Milojević Dejan“. Bilo je to petominutno skandiranje, uz reku suza Dekijevih trenera, Dejanovih saigrača i igrača i prijatelja. Bio je tu i Dejanov rođeni brat.

Crno-beli navijači su u velikom broju došli kako bi pratili meč i oprostili se od Dekija Milojevića. Košarkaški klub Partizan postavio je novi rekord ABA lige po broju navijača jer večerašnjem meču protiv Mege prisustvuje 23.021 gledalac.

Pristalice „crno-belih“ došle su u ogromnom broju da odaju počast prerano preminulom Dejanu Milojeviću, nekadašnjem kapitenu Partizana.

Pre početka utakmice priređen je veličanstven poslednji pozdrav nekadašnjem košarkašu „crno-belih“, uz petominutni aplauz i skandiranje Milojevićevog imena.

Jedna scena pred početak utakmice skrenula je pažnju svima. Novica Veličković zagrlio jednog uplakanog čoveka. Uplakani čovek je brat Dejana Milojevića, Dušan Milojević.

I Dušan je prisustvovao na ovom meču i oproštaju od strane klubova i navijača.

Cela Arena je bila u crnom.