Sad je i Grk osumnjičen za ubistvo navijača AEK-a!

Kako prenose mediji iz Grčke pored navijača Dinama čija je lična karta objavljena ima još jedan osumnjičeni za ubistvo navijača AEK-a. On je navijač Panatinaikosa i od ranije je dobro poznat policiji. Na osnovu DNK i otisaka prstiju sumnja da je učestvovao u tuči i da se u trenutku ubistva nalazio u blizini stradalog navijača.

Policija je do sada uhapsila 115 osoba, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču i ubili navijača AEK-a su i trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani.

Pozivajući se na izveštaje policije grčki portal „Sport24″preneo je da bi ubica mogao da bude neko od navijača Panatinaikosa. Radi se o navijaču koji je već služio zatvorsku kaznu. Taj navijač je na uslovnoj slpbodi poslednjih šest meseci. Sada je ponovo priveden.

Policijski izvori procenjuju da je u ubistvu navijača AEK-a učestvovalo više osoba. Ubijeni navijač Mihalis imao je više uboda nožem po telu.

Navijači Panatinaikosa i Dinama su u bratskim odnosima. Navijači Panatinaikosa su pomogli navijačima Dinama da se domognu glavnog grada Grčke, kao i da dođu do stadiona AEK-a.

Grčki mediji su danas preneli da je navijače AEK-a napao uvežbani „odred smrti“. Posle hapšenja policija je kod uhapšenih navijača pronašla pored improviziranih palica, noževe, pivske boce koje su koristili kao Molotovljeve koktele, dimne bombe, kamenje, metalne šipke.

Oružje je već u forenzičkim laboratorijama kako bi utvrdili DNK i otiske prstiju.

Saslušanje osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa počeće tačno u podne. Očekuje se da bude završeno u nedelju uveče. Grčki mediji prenose da će 105 uhapšenih navijača biti suočena sa optužbama, koje se uglavnom odnose na teška krivična dela.

Ubici preti doživotna robija!

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije