S 15 godina je znao – ona je žena za ceo život

Leandro Paredes, argentinski fudbaler bio je jedan od najzapaženijih u svojoj reprezentaciji tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Defanzivni vezista oduševio je poznavaoce fudbala. Igrač Juventusa bio je jedan od najatraktivnijih fudbalera na Mundijalu. Paredes, momak paragvajskog porekla, nije pružio navijačicama priliku da ga osvoje jer je on godinama u skladnom braku.

Leandro je još u srednjoj školi upoznao Kamilu Galante. Iskre su se među njima pojavile istog trenutka. Svi su mislili da je to samo tinejdžerska zaljubljenost. Paredes tvrdi da je sa samo 15 godina znao da je pronašao ženu koja će mu biti partnerka za ceo život.

I bio je u pravu. Kamila mu je bila najveća podrška od njegovih dana u argentinskoj Boki juniors, preko prvih godina u Italiji, Francuskoj, dvogodišnjem nastupanju u Rusiji i, na kraju, sada kada ponovo uživa na Apeninima u dresu Juventusa.

Nakon skoro decenije sreće i dvoje dece, par je rekao sudbonosno „DA“ 2017. godine. Njihova ćerka Viktorija došla je na svet 2013., a sin Đovani 2016. godine. Fudbaler najradije provodi vreme sa suprugom i njihovim mališanima.
Kamila je vrlo popularna na društvenim mrežama. Kamila ima i kozmetičku liniju koja nosi njeno ime i bavi se proizvodnjom preparata za negu kože.