Ljubavna priča krunisana veridbom! Luka Dončić zaprosio dugogodičnju devojku Anamariju Goltes!

Slovenački reprezentativac i košarkaš Dalas Maveriksa, Luka Dončić, postavio je fotografiju na kojoj kleči ispred izabranice na svoj Instagram profil. Košarkaš je na dan 7.7. verio svoju dugogodišnju devojku. Dončić na svom dresu nosi upravo broj 77, te nema sumnje da je u pitanju posebna simbolika.

Košarkaš i NBA zvezda Luka Dončić i njegova izabranica Anamarija Goltes već dugo uživaju u stabilnoj vezi. Poznaju se od rane mladosti a otkako su započeli romansu, postali su nerazdvojni. Luka Dončić stalno ističe kako mu je ona najveća podrška u svemu.

Luka i Anamarija su obelodanili svoju ljubav na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine. Reprezentacija Slovenije je pobedom u finalu nad Srbijom osvojila zlato. Luka i Anamarija veliki uspeh su proslavili poljupcem pred svima.

Anamarija je godinu dana starija od Luke. 2013. godine je osvojila titulu „tinejdž mis“ svoje zemlje. Završila je studije ekonomije u LJubljani, a potom je otpočela karijeru modela. Anamarija se bavila kik boksom i plesom. Takmičila se na nekoliko evropskih i svetskih šampionata u plesu.

 

Srećno u zajedničkom životu i Luki i Anamariji!