Mislila je da je Novak Nadal! Brutalno vređaju Ritu Oru. (Video)

Prvi reket sveta, Novak Đoković, je u Parizu zbog ATP mastersa koji počinje u ponedeljak. Novak je svratio na meč u kojem se za titulu svetskog šampiona bore Južna Afrika i Novi Zeland.

Javnost se šokirala što je uslikan pored pevačice albanskog porekla rođene u Prištini. Pevačica i Novak nisu birali mesta jedno pored drugog. Da li su slučajno dobili takve karte ili ne, za sada nije poznato. Rita Oro se pojavila na finalu zbog supruga, poznatog glumca i oskarovca sa Novog Zelanda Taike Vaititija, koji je bodrio svoju reprezentaciju.

To je nije spasilo brutalnih uvreda na društvenim mrežama od strane albanaca.

Njima je zasmetalo što sedi pored najboljeg tenisera svih vremena. Otac Novaka Đokovića, Srđan odrastao je na Kosovu i Metohiju.
„Sutra će da kaže da je pomešala Novaka sa Nadalom“, „Rita je nacionalna sramota“, „Zašto, Rita, zašto“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.
Albanci su ogorčeni na Ritu jer se na koncertu u Budimpešti ogrnula srpskom zastavom koju je uzela iz publike. Kasnije je Rita tvrdila da je mislila da je u pitanju zastave Mađarske.
Uslikana je Rita Ora u društvu Novaka Đokovića. Osmeh od uha do uha. Neće joj to Albanci oprostiti, s obzirom na to koliko mrze najboljeg tenisera sveta ikada.

Portal Sport Express nije imao milosti prema pevačici.
„Rita Ora je nedavno kritikovana, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Izvinila se i rekla da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu. Nedavno su na koncertu albanske pevačice, prikazane slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna, nije joj se svidelo ono što je videla i zatražila je promenu slike. Međutim, danas su je kamere snimile kako sedi pored srpskog tenisera. Gledali su finale u ragbiju jedno pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmejano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju“, stoji u njihovom tekstu.

„Telegrafi“ piše da je Nole najomraženiji lik u Albaniji, pa je jasno zašto su posle fotografija sa Srbinom svi ljuti na pevačicu.
„Svetska zvezda Rita Ora napravila je skandal koji će naljutiti njen albanski narod. Nekoliko meseci nakon što je tokom koncerta u Mađarskoj uzela zastavu Srbije, sada se fotografisala pored najomraženijeg lika u Albaniji. Reč je o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, čije je poreklo takođe sa Kosova. Zajedno si bili na stadionu i gledali utakmicu Svetskog prvenstva i ragbiji između Južne Afrike i Novog Zelanda“, piše portal „telegrafi.com.

Ništa bolje nije prošla ni na ostalim portalima.