Partizan odbio 12 miliona za 2 igrača

Najnovije vesti iz Italije svedoče da je Partizanu apsolutni prioritet trka za titulu šampiona Srbije. Kako prenosi pouzdani portal „Tutomerkato“, crno-beli su ove zime odbili čak 12 miliona evra zbirno za Mateusa Saldanju (24) i Ksandera Severinu (22)!

„Tutomerkato“ je specijalizovan portal za fudbalsko tržište.

 

Severinu je želela da dovede Verona i za njega je ponudila dva miliona evra. U Humskoj nisu želeli da puste momka poreklom sa ostrva Kurasao.

Severina je svakako jedan od igrača na kojem će crno-beli najverovatnije imati veliku dobit kada ga budu prodavali. Ovaj krilni fudbaler letos je stigao kao slobodan igrač iz Ado Den Haga. Pre Partizana je igrao drugoligaški fudbal. U Humskoj odlučili su da zadrže mladog ofanzivca, barem do narednog leta.

Partizan je tokom zimskog prelaznog roka imao i ogromnu ponudu za Mateuša Saldanju. Belgijski Gent poslao je konkretnu ponudu od deset miliona evra. To su u Humskoj odbili. Prioritet je osvajanje titule šampiona države. To bi bez pomenute dvojice teško bilo moguće.

„Verona je poslednjih dana prelaznog roka pokušala da kupi igrača Partizana Ksandera Severinu za dva miliona evra. Klub je odlučio da ga zadrži, pošto je u januaru već prodao Mihajla Ilića u Bolonju i Kristijana Belića u AZ Alkmar. Partizan je imao isti rezon i kada je stigla ponuda za Mateusa Saldanju i to od Genta. Belgijski klub bio je spreman da na sto stavi deset miliona evra, ali u Humskoj nisu pristali na to“, navodi „Tutomerkato“.